Snel naar

maandag 13 januari 2020
» ANBI

 

Sponsoren gezocht

Het is steeds moeilijker om alle activiteiten te kunnen blijven ontplooien en de doelstelling van de SCAO na te streven. De stichting werkt uitsluitend met vrijwilligers die veel vrije tijd en energie in de activiteiten steken. De vrijwilligers spannen zich volledig in om met haar activiteiten opbrengsten te genereren. Echter alle betaalde optredens, donateurs, subsidies en contributies leveren onvoldoende op om eigen kracht te kunnen draaien. Hierdoor komen helaas een aantal activiteiten onder druk te staan. Kortom: zonder financiŽle middelen kan de doelstelling niet gehaald worden. 

Daarom vragen wij uw aandacht voor ons sponsorplan. Wij hebben u een aantal sponsorpakketten te bieden die ons de ruimte geven om de activiteiten te kunnen blijven ontplooien. Uiteraard krijgt u hier iets voor terug: Speciale rechten als sponsor en een prachtige vriendschap met de enthousiaste vrijwilligers en muzikanten van onze stichting. 

Wij hopen dat we iets voor elkaar kunnen betekenen. We willen er graag met u voor zorgen, dat we voor de muziek uit kunnen blijven lopen! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johannes van Breeden.